Cluburi de strip-tease folosite pe post de bordel de un un afacerist craiovean căutat de Interpol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ile Păşcălău, un om de afaceri din Craiova, a fugit în anul 2004 ţară, imediat după ce a pus mâna fraudulos pe o returnare ilegală de TVA de  370.000 de lei. Bărbatul care a fost patron al cluburilor de strip-tease Cafe de Paris şi French Can-Can, a fost condamnat la şapte ani de închisoare de către Judecătoria Sibiu pentru proxenetism.

Păşcălău a părăsit ţara prin punctual de frontier Calafat, cu o zi înainte să fie condamnat de către Judecătoria Sibiu. La începutul acestui an a fost extrădat în România din Venezuela, în baza unui mandat internaţional de arestare emis pe numele său în anul 2005. Fostu patron al cluburilor de strip-tease Cafe de Paris şi French Can-Can a fost dus în arestul Poliţiei Municipiului Bucureşti.

Procurorii DIICOT l-au trimis în anul 2006 în judecată pe fostul patron al cluburilor de strip-tease Cafe de Paris şi French Can-Can spentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani. Ile Păşcălu a reuşit să obţină returnări ilegale de TVA în valoare de 370.000 de lei de la Direcţia Generală a Finaţelor Publice Dolj. În anul 2007, Paşcalău a fost condamnat, în lipsă, de către instanţa craioveană, la zece ani de detenţie pentru înşelăciune „Ilie Păşcălău a fost adus în ţară pe 24 ianuarie 2012, sub o escortă a Interpol. După ce a ajuns în ţară, craioveanul a fost dus în arestul Poliţiei Municipiului Bucureşti. Ile Tudor Păşcălău va fi dus în faţa instanţei de judecată, care va stabili în ce penitenciar îşi va ispăşi pedeaps“, a declarat comisarul-şef Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Ile Păşcalău, în vârstă de 52 de ani, a mai fost arestat în anul 2000 pentru a racolat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze în cele două  cluburi de strip-tease pe care le patrona în Craiova. O minoră în vârstă de 17 ani, din Lupeni şi Mioara  Ghişan, în vârstă de 30 de ani, au fost prinse chiar în timp ce întreţineau raporturi sexuale cu doi bărbaţi, care erau clienţi vechi ai barurile French Can-Can şi Cafe de Paris.

Oamenii legii au descins imediat în  barurile French Can-Can şi Cafe de Paris, unde au mai găsite alte 17 fete, majoritatea minore, care au fost racolate în vederea practicării prostituţiei.

Ile Păşcalău se afla în atenţia poliţiştilor din anul 1997. Oamenii legii au stabilit că în fiecare seară în cele două localuri de strip-tease patronate de omul de afaceri se aflau între 10 şi 20 de fete, care întreţineau relaţii sexulale cu unii clienţi, contra unor sume de bani. Bărbatul nu a stat prea mult în arest, el a fost reţinut pe data de 14 aprilie 2000, iar pe data de 30 aprilie 2001 a fost pus în libertate pe motiv că nu reprezintă un pericol social.

 Majoritatea femeilor obligate să se prostitueze de către Păcălău au fost racolate din  Satu Mare, Baia Mare,Gorj,Vaslui,Sălaj,Bucureşti şi Valea Jiului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite