Clanurile interlope din Craiova fac legea în oraş. Maşina şi casa de amanet ale unui patron au fost vandalizate de trei indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

Pe imaginile surprinse de camerele video  se vede clar cum trei bărbaţi cu cagule înarmaţi cu pietre vandalizează casa de amanet din plin centrul oraşului.

Patronul magazinului de amanet distrus susţine că de câteva luni este terorizat de interlopii din Craiova. Emil Badea a povestit că Vadik Gigi Zavera, zis şi „Gigioc“ şi Ionuţ Surdu, fiul unui fost avocat din Craiova, i-au cerut taxă de protecţie „Le-am spus că nu am de unde să le dau 1000 de lei pe lună. Este adevărat că le-am mai plătit uneori consumaţia, dar asta a fost tot. Vadik Gigi Zavera, zis şi „Gigioc“ şi Ionuţ Surdu, mi-au spus că trebuie să le dau bani dacă vreau să îmi mai păstrez afacerile pe care le am în oraş. În urmă cu câteva zile mi-ai vandalizat maşina, iar aseară mi-au distrus casa de amanet din plin centrul oraşului. Am depus plângere la poliţie, dar degeaba“, a spus bărbatul.

VIDEO

Emil Badea şi-a cumpărat în urmă cu două săptămâni o maşină de lux. Interlopii din Craiova i-au văzut imediat noua achiziţie şi i-au au cerut încă odată bani „ În momentul în care Ionuţ Surdu mi-a văzut noua maşină mi-a spus că trebuie să îi dau  1600 de euro, dacă nu vreau să îmi ridice autoturismul. L-am refuzat şi m-am dus la poliţie şi am depus plângere. Nu am fost chemat la audieri decât atunci când am făcut sesizare la Ministerul de Interne“, a mai povestit craioveanul.

Pe imaginile surprinse  de camerele video  se vede clar cum trei bărbaţi cu cagule înarmaţi cu pietre vandalizează o casa de amanet din plin centrul oraşului. Emil

Badea a mai declarat că se teme pentru viaţa lui şi a familiei.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi vezi video cu bărbaţii care distrug casa de amanet     

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite