Circulaţie întreruptă pe Craiova-Calafat din cauza unui tir care a derapat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii au fost luaţi prin surprindere de vreme
Şoferii au fost luaţi prin surprindere de vreme

Şoferul unui tir care mergea în această dimineaţă pe drumul naţional Craiova-Calafat a pierdut controlul volanului şi a derapat, blocând traficul în zonă 30 de minute.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Craiova, Raluca Tudor, tirul, care nu era echipat cu lanţuri, a derapat în jurul orei 8.30 la ieşirea din Podari şi s-a pus de-a curmezişul drumului. Circulaţia a fost restricţionată timp de 30 de minute pe ambele sensuri.
Probleme s-au înregistrat de dimineaţă şi în zona Bucovăţ, unde, potrivit prefectului de Dolj, Eugen Georgescu, mai multe maşini au ieşit în decor. „Pe drumurile naţionale au fost ceva probele pe Craiova-Calafat, dar în jurul orei 8.30, cel care se ocupa de drum mi-a comunicat că a reuşit să redea drumul la negru, adică la asfalt. Pe acest drum, la ieşirea din Podari, un tir neechipat a avut ceva probleme şi s-a întors în drum. A fost restricţionat pentru puţin timp circulaţia. S-a mai raportat pe aici, pe acolo maşini care au ieşit în decor, în zona comunei Bucovăţ”,a spus Georgescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite