Circ în toată regula într-un cartier din Craiova. Locatarii unui bloc la un pas să se bată cu taximetriştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii nu i-au lăsat pe taximetrişti să staţioneze pe locul de parcare disputat
Oamenii nu i-au lăsat pe taximetrişti să staţioneze pe locul de parcare disputat

Oamenii au aflat că va fi amenajată o staţie de taxi chiar în faţa blocului în care locuiesc. În momentul în care au văzut parcarea blocată, craiovenii au fost la un pas să se bată cu taximetriştii.

Oamenii au declarat că nu este normal să se amenajeze o staţie de taxi în faţa unui bloc „Noi vrem linişte. Nu suntem de acord să se facă staţie de taxi aici. Vom bloca strada Amaradia în cazul în care nimeni nu va ţine cont şi de noi. Şoferii de taxi sunt cei care fac cea mai mare gălăgie. Noi nu avem nevoie de aşa ceva“, a spus Ion Mitulescu.

„Este o hotărâre a consilului local“

Taximetriştii au declarat că de trei ani pe strada Amaradia era amenajată staţie de taxi „Mâine o să vă aduc hotărârea consiliului local. O să o lipesc pe bloc. Atunci să văd ce o să mai ziceţi, când o să vedeşi că aici trebuie să fie amenajată o staţie de taxi“, a declarat un reprezentat al Camerei Taximetriştilor.

Oamenii au mai declarat că din momentul în care strada Amaradia a fost reabilitată au rămas şi făăr locuri de parcare „Trotuarul a fost îngustat, iar noi nu mai avem unde să ne mai lăsam maşinile. Pentru noi nu s-au găsit soluţii, dar pentru taximetrişti da. Eu nu vreau toată npaptea să le aud lor staţia. Face gălăgie şi nu vreau să mă duc a doua zi la muncă obosit“, a spus un craiovean.

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor locali pentru a putea aplana conflictul. Aceştia au încercat să le spună oamenilor că nu au dreptate, iar în planul de reabilitare apare chiar în locul cu pricina o staţe de taxi de opt locuri. 

Oamenii de pe strada Amaradia au câştigat aseară prima bătălie.Taximetriştii nu au fost lăsaţi să să staţioneze în parcarea mult disputată.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite