Ciobotariu şi Wotte au stabilit tactica derbiului de la Târgu-Jiu. Vezi ce şi-au propus cei doi antrenori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Duelul din această seară, dintre Pandurii Târgu-Jiu şi Universitatea Craiova (ora 20.00), se anunţă unul pe viaţă şi pe moarte, iar tehnicienii celor două echipe şi-au făcut deja planurile de abordare a partidei.

Antrenorul pandurilor, Liviu Ciobotariu, se plânge de starea proastă a gazonului, dar anunţă că va juca ofensiv, pentru că echipa are mare nevoie de puncte: „Starea terenului e jalnică, dar asta nu e o scuză pentru rezultate. Vom juca ofensiv, pentru că avem nevoie de cele trei puncte. Îmbucurător este faptul că Stromajer a marcat din nou şi este un lucru important pentru mine, dar mai ales pentru el, pentru moralul lui. Până la ora jocului sper să fiu inspirat şi să aleg cel mai bun unsprezece“.

Tehnicianul gorjenilor nu s-a decis asupra sistemului de joc în care va începe partida cu Universitatea, având două variante, după spusele sale: 4-3-3 sau 4-4-2.

La rândul său, antrenorul Ştiinţei, Mark Wotte, ştie secretul rezultatelor bune: disciplina în joc şi atenţia la fazele fixe. „Ca să te aperi la fazele fixe, trebuie să ataci mingea, să o respingi. Poţi să ai şi unsprezece de Găman în defensivă, dacă mingea cade tot în careu este uşor pentru adversar să înscrie. Dacă disciplina în joc va fi mai bună, vom câştiga multe meciuri“, susţine Wotte.

Olandezul se aşteaptă la un meci greu diseară, pentru că „Pandurii este o echipă luptătoare, cu o mentalitate bună, care se apără bine şi pune accentul pe fazele fixe“. Totuşi, Wotte este optimist, afirmând că a corectat greşelile din partidele precedente: „Eu niciodată nu renunţ. Muncim cu toţii pentru a corecta anumite lucruri şi pentru a deveni mai buni. Este responsabilitatea mea să-i fac pe jucători să fie mai atenţi. Le-am arătat unde au greşit la meciul trecut“.

Mai sunt 15 jocuri şi dacă învingem Pandurii, iar apoi Braşovul şi Bistriţa vom urca în clasament. Acum suntem pe locul 15, putem ajunge pe 14, iar peste trei săptămâni pe 10“, a adăugat tehnicianul Universităţii Craiova.

Partida Pandurii - „U“ Craiova va începe de la ora 20.00 şi va putea fi urmărită LIVETEXT şi FOTO pe www.adevarul.ro, începând cu ora 19.30.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite