Craiova:Alexandru Cioabă a înscris 70 de goluri într-un sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Alexandru Cioabă a înscris 70 de goluri într-un sezon
Craiova:Alexandru Cioabă a înscris 70 de goluri într-un sezon

Este un atacant veritabil, căruia nu îi rezistă niciun portar la categoria sa de vârstă. Visează să joace în Anglia, la Manchester United, idolul său fiind Cristiano Ronaldo.

Fotbalul înseamnă totul pentru el. A avut norocul ca tatăl său să îi descopere talentul şi să îl legitimeze la un club. „Jucam des fotbal în faţa blocului şi tati a văzut că am talent. Atunci a decis că merit să încerc mai mult şi am venit aici, la Hanul Doctorului“, povesteşte Alexandru cum a ajuns la Şcoala de Fotbal Gică Popescu.

Mereu a avut mentalitatea unui învingător. Postul de atacant i se potriveşte foarte bine. Este înalt, agil şi reuşeşte să ajungă într-un timp foarte scurt în faţa porţii adverse. „Îmi place să înscriu goluri. Nu m-a încântat niciodată să stau în apărare. Câteodată mai joc la construcţie, dar mai rar“, explică Alexandru statutul său în echipă.

„Dacă nu eşti fotbalist adevărat, nu poţi să ţii ritmul“

Ştiind că mulţi colegi de la Şcoala de Fotbal Gică Popescu au plecat în străinătate, a început şi el să viseze că în câţiva ani nu va mai evolua la un club din România. „Mi-aş dori să ajung să joc în Anglia. Idolul meu este Cristiano Ronaldo. Îmi plăcea când era legitimat la Manchester United, dar îl admir şi acum chiar dacă joacă pentru Real Madrid. Sper să ajung vreodată să fiu în lotul lui Manchester. În Anglia se joacă un fotbal spectaculos, sunt puţine durităţi în comparaţie cu alte campionate. Dacă nu eşti fotbalist adevărat, nu poţi să ţii ritmul într-un campionat precum cel din Premier League“, povesteşte Alexandru Cioabă despre idealurile sale.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite