Cincizeci de revoluţionari, refuzaţi de corespondentul OTV să se înscrie în partidul lui DD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cincizeci de revoluţionari craioveni vor să se înscrie în partidul lui Diaconescu, dar sunt refuzaţi de corespondentul OTV în Bănie. Cel puţin aşa susţine fostul senator, Constantin Dilly Şerbănoiu, cel care fusese sunat de Dan Diaconescu să se ocupe de noua formaţiune politică în Craiova.

"Mai mulţi revoluţionari au vrut să se înscrie în Partidul Poporului însă nu i-a primit domnul Gagiu (Cosmin Gagiu, corespondent OTV - n.r.). Mi-a reproşat declaraţiile pe care le-am dat eu pentru site-ul dumneavoastră. Chiar i-a arătat şi lui Diaconescu articolul de pe site. Am încercat să-l sun aseară pe Diaconescu (n.r-luni) dar avea telefonul închis", a declarat Dilly Şerbănoiu, citat de BulevardNews.

 "Până la urmă o să-i primească, nu are încotro. Chiar şi eu mă gândesc să mă înscriu în partidul Poporuluio, dar trebuie să am o discuţie serioasă cu domnul Diaconescu", a adăugat fostul senator. Constantin Dilly Şerbănoiu, preşedintele PSD "Constantin Titel Petrescu", filiala Dolj, a fost contactat recent de patronul OTV, Dan Diaconescu, care i-a făcut o propunere şoc: să se ocupă în Bănie şi, nu numai ,de organizarea Partidului Poporului.

"M-am pomenit cu un telefon de la Dan Diaconescu. Excelenţă, aşa îmi zice el, trebuie neapărat să vii în Partidul Poprului. Te numesc preşedinte la Dolj şi candidezi la ce funcţie vrei. I-am zis că eu sunt preşedinte la PSD-CTP şi că o să-i dau un răspuns cât de curând", a mai declarat pentru Bulevard.tv fostul senator. "E greu să faci un partid acum chiar dacă te cheamă Dan Diaconescu", a adăugat Dilly.  Şerbănoiu, actualmente pensionar. El a mai fost mebru la PSDR, PSD, PNG, PRM şi PSD-CTP.



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite