VIDEO Director de şcoală mixează la o petrecere alături de două dansatoare senzuale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Liceului Teoretic "Henri Coandă" a organizat azi-noapte o petrecere în cinstea tinerilor care au absolvit examenul de bacalaureat. Directorul a mixat în timp ce două tinere au dansat senzual.

Directorul unităţii şcolare, Mihai Dragu, membru al formaţiei „White Team DJ ”, a organizat azi-noapte o petrecere pentru tinerii care anul acesta au promovat examenul de bacalaureat. Vedeta chefului a fost chiar directorul, Mihai Dragu, DJ în timpul liber. Invitaţii au fost entuziasmaţi de ideile excentrice ale profesorului.

"Îmbinăm utilul cu plăcutul"

Ruxandra Laura Călina, de 18 ani, a obţinut media 10 la BAC. Deşi a stat mai tot timpul cu burta pe carte, Laura spune că nici distracţia nu trebuie lăsată deoparte. „Am învăţat în cei patru ani de liceu şi mai intens în ultimul an. Dar cred că e bine să îmbinăm utilul cu plăcutul”, ne-a spus tânăra, care astăzi s-a înscris la Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova. Şi Anamaria Sava, de 18 ani, spune că organizarea unui chef în cinstea celor care au reuşit să treacă examenul maturităţii vine ca o recompensă pentru efortul depus. „La noi în liceu, astfel de evenimente se întâmplă foarte des, nu doar la sfârşit de an, ci şi cu alte ocazii, cum e de Ziua Îndrăgostiţilor. E bine că nu mai suntem tensionaţi. Şi învăţăm, şi ne simţim bine”, ne-a spus tânăra. Cătălin Luţă, de 19 ani, s-a distrat de minune azi-noapte. „E genial să organizezi petreceri cu profesori şi liceeni”, ne-a mărturisit Cătălin.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ce proiect inedit a anunţat directorul Liceului Teoretic "Henri Coandă"!

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite