Cevi se reface alături de familie şi prieteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Craioveanul Florin Gavrilă, diagnosticat cu o malformaţie congenitală, a revenit în Craiova, weekend-ul trecut, după o intervenţie de embolizare la clinica din Treviso, Italia.

Florin Gavrilă, de 27 de ani, a trecut cu bine peste operaţia de embolizare suferită la 13 august, după o săptămână de monitorizare, medicii italieni hotărând că se poate întoarce acasă. Acum el se află în Craiova, alături de soţia sa, Iulia şi fetiţa lor, Teresa, de 8 luni. „E din ce în ce mai bine. O să mai treacă vreo lună, poate mai mult, până când va fi un om întreg. Poate o să fie nevoie chiar de mai mult mai timp până când îşi va putea lua în primire maşina sau motocicleta, dar oricum lucrurile merg vizibil spre bine“, a scris Mihai Gavrilă, fratele lui Cevi, pe blogul personal, www.sarpente.ro.

„Vorbeşte, urcă scări şi chiar zâmbeşte“

Deşi mai sunt mici probleme, Cevi începe să revină la o viaţă normală. „Probleme uşor observabile mai sunt la mers, la memorizare şi, mai ales, la vedere. Dar cine l-a văzut acum o lună ştie, desigur, cât de mare e diferenţa dintre o legumă legată de aparate şi un om care mănâncă, vorbeşte, urcă scări şi chiar zâmbeşte“, a mai scris Mihai Gavrilă. În septembrie, Cevi va reveni la Treviso pentru încă o angiografie specializată, după care medicii vor decide dacă următorul pas pentru îndepărtarea completă a malformaţiei este operaţia chirurgicală tradiţională sau gamma knife.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite