Craiova: Meci demonstrativ pe terenurile de street-ball din Centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Meci demonstrativ pe terenurile de street-ball din Centru
Craiova: Meci demonstrativ pe terenurile de street-ball din Centru

Craiovenii care au drum prin centrul Băniei astă-seară, de la ora 18.00, îi pot vedea pe jucătorii de la Sport Club Municipal Craiova într-un meci demonstrativ.

Băieţii de la SCM Craiova vor testa astfel cele două terenuri de street-ball puse la dispoziţia craiovenilor de Primăria Craiova în cadrul campaniei "Punem oameni şi lucruri în mişcare". După meci, pasionaţii jocului de baschet au acces liber până la ora 23.00 pe terenurile amplasate în faţa Primăriei din Craiova. De altfel, terenurile vor apărea la fiecare sfârşit de săptămână în faţa Primăriei, de săptămâna viitoare celor două terenuri de street-ball adăugându-li-se alte două de fotbal,cu dimensiunea de 20m x12m fiecare.

Terenurile vor fi disponibile gratuit pentru iubitorii acestor sporturi, în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 09.00 – 22.30. Pe terenurile de fotbal vor avea acces liber tinerii de până la 14 ani, iar pentru participanţii la jocurile de baschet  nu există limită de vârstă.

Persoanele care vor folosi aceste terenuri sunt rugate să respecte regulile jocurilor, în spiritul fair-play-ului şi să păstreze în bune condiţii terenurile de joc.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite