Craiova: Casele de schimb valutar, la control- revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Casele de schimb valutar, la control- revista presei locale
Craiova: Casele de schimb valutar, la control- revista presei locale

Ziarele craiovene scriu azi despre controalele făcute de inspectorii OPC la casele de schimb valutar din Bănie dar şi despre noua fântână arteziană care funcţionează în oraş.

La un control efectuat ieri la casele de schimb valutar, comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Dolj au descoperit nereguli cu privire la informarea consumatorilor, scrie cotidianul Gazeta de Sud. „Neregulile depistate la casele de schimb constau în faptul că la unele nu a existat panoul exterior, iar pe afişajul interior nu era trecută data la care este valabil cursul şi nici semnătura şi ştampila firmei. Au fost cazuri în care nu sunt respectate proporţiile precizate în ordin“, a declarat Doina Bîrsoghe, comisar în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor CJPC Dolj.


Viceprimari cu rapoarte denominate, titrează azi în paginile sale cotidianul Ediţie Specială. Juniorii plasaţi anul trecut în eşalonul doi al administraţiei locale ies la raport. Mai precis, îşi publică pe site rapoartele de activitate, documente consistente şi, aparent, bazate pe realităţile muncii din Primărie. O lectură pe care însă n-o recomandăm cardiacilor cu pasiune pentru bugetul local, căci Mărinică Dincă şi Nicuşor Sas au ras din pix veniturile municipalităţii şi ale regiilor din subordine. Sumele ce apar în rapoarte sunt halucinante: Dincă raportează încasări din impozitul pe maşini în 2008 la nivelul preţului unui vehicul second-hand, iar Sas cifrează veniturile anuale ale RAADPFL la cuantumul salariului de viceprimar pe câteva luni.


Nr 14: arteziană renascentistă, comentează azi cotidianul Cuvântul Libertăţii. Nici o vară fără arteziană: o nouă fântână, a paisprezecea din oraş, a fost pornită în mijlocul parcului “Mihai Bravu”, spre deliciul pensionarilor care se opresc pe băncuţe să o admire. Pentru această maşinărie acvatică, edilii au scos de la ciorap şapte miliarde de lei vechi. Arteziana din grădina “Mihai Bravu” este a paisprezecea din oraş şi a doua construită în acest an în Craiova, după cea din faţa Gării.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite