Craiova: A contat mult absenţa lui Cârţu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: A contat mult absenţa lui Cârţu
Craiova: A contat mult absenţa lui Cârţu

Antrenorul secund al pandurilor, Florin Bejinaru, care a fost prezent la conferinţa de presă în absenţa lui Sorin Cârţu (suspendat), a explicat că echipa sa a fost neputincioasă în faţa Universităţii şi din caza absenţei antrenorului de pe bancă.

Bejinaru consideră jocul de azi o copie fidelă a celui din turul sezonului trecut când Pandurii au pierdut tot cu 2-0, deşi atunci Sorin Cârţu se afla pe bancă. „A fost un meci care e o copie fidelă a celui dun turul sezonului trecut, când Craiova ne-a învins tot cu 2-0.  Am primit două goluri care au contat apoi mult în jocul nostru pentru că echipa a fost demoralizată, Craiova înscriind şi foarte repede”, a precizat secundul gorjenilor.

Acesta consideră că Universitatea s-a forţat doar primele 20 de minute: „Universitatea a jucat doar primele 20 de minute după care noi am încercat să intrăm în joc şi să punem presiune, dar nu am reuşit să înscriem. A contat şi absenţa lui Cârţu de pe bancă pentru că e greu să lucrezi cu telefonul şi dacă ar fi fost acolo jucătorii erau mai motivaţi şi altfel recepţionau indicaţiile. Am reuşit să echilibrăm jocul în repriza a doua, dar n-am reuşlit să înscriem. Schimbările au fost tactice, dar au fost decise de Sorin Cârţu şi transmise nouă prin telefon.”

Bejinaru a recunoscut că se aştepta măcar la un rezultat de egalitate al echipei gorjene, care nu a mai fost la fel de agresivă ca în primele etape: „N-am mai fost agresivi ca alte partide şi asta şi-a pus amprenta asupra jocului. Speram să creştem de la meci la meci şi speram la un egal azi, dar nu a fost să fie. Mergem înainte şi sper ca lucruile să intre pe făgaşul normal.”

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite