Craiova: S-a deschis Carrefour Market

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de craioveni s-au înghesuit dis de dimineaţă pentru a prinde ofertele magazinului Carrefour Market, care şi-a deschis azi pentru prima dată porţile în Bănie.

Magazinul Carrefour, situat la parterul complexului „Palladin” de vizavi de Luxor a fost luat cu asalt de craioveni încă de la ora anunţată de organizatori. Oamenii auziseră că magazinul are pregătite pentru prima zi de existenţă pe piaţă nenumărate oferte şi au venit la market cu vecinii, cu rudele sau copiii. Cumpărătorii s-au declarat însă cam dezamăgiţi de preţuri, spunând că se aşteptau ca în prima zi să fie făcute reduceri substanţiale la anumite produse, aşa cum s-a întâmplat la celelalte magazine deschise în Craiova. „Vă spun sincer că mi s-au părut mult prea mari preţurile. Eu am venit că am crezut că o să aibă promoţii. M-am uitat la un mălai, la un ulei, produse de bază, pentru că nu mă interesează altceva la pensia mea. Nu am putut să mă ating de nimic”, ne-a spus Constantina Mureşan.

Dezamăgiţi de preţuri

În timp ce unii craioveni au plecat cu plasele goale de la Carrefour, alţii au luat doar câte un produs sau două, singurele pe care le-au găsit mai ieftine decât în alte părţi. „ Îmi luai ulei de măsline, că l-am găsit mult mai ieftin aici şi mie îmi trebuie pentru sănătate. În rest, nu am cumpărat nimic pentru că mi s-a părut totul scump”, a spus Maria Marola, una dintre cumpărătoarele pe care le-am găsit azi în faţa magazinului.  Pe lângă preţuri, oamenii s-au declarat dezamăgiţi şi de organizare. „Nu sunt pregătiţi cu preţurile, am vrut să cumpăr un produs şi am fost nevoită să-l returnez pentru că nu ştiau cât costă. În plus, când am ajuns la casă, nu au avut să-mi dea rest”, a spus o altă cumpărătoare.

Alte patru marketuri Carrefour în Bănie

Investiţia în magazinul de la parterul „Palladin” din centrul Băniei a ajuns la două milioane euro pentru un spaţiu de aproape 700 metri pătraţi. Potrivit reprezentanţilor Carrefour, francezii vor să deschidă la Craiova alte patru marketuri de acest gen.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite