Alegerile de la Colegiul Medicilor se repetă. Prea puţini doctori s-au prezentat la vot zilele trecute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele filialei din Dolj al Colegiului Medicilor din România.
Doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele filialei din Dolj al Colegiului Medicilor din România.

La votările de la Colegiul Medicilor din Dolj care au avut loc în aceste zile s-au prezentat doar 154 din aproape 1.800 de doctori. Reprezentanţii Colegiului spun că alegerile se vor relua peste o săptămână.

Reprezentanţii Colegiului Medicilor din România (CMR), filiala Dolj, spun că nu s-au aşteptat ca prezenţa la vot să fie atât de redusă. "Doar 8,8 % dintre membrii Colegiului au votat. Mă aşteptam să fie puţini, dar nici chiar aşa. Este aşa pentru că nu-i interesează, în situaţia în care oamenii sunt preocupaţi de ziua de mâine, nu se mai gândesc la vot. În general, când e vorba de vot, prezenţa e scăzută. În mod sigur alegerile vor mai avea loc o dată", a declarat doctorul Doru Dobrescu, vicepreşedintele CMR Dolj.

La filiala din Dolj a Colegiului Medicilor din România au avut loc în această săptămână alegeri în cadrul unor structuri importante. Pentru că numărul celor care s-au prezentat la votare a fost mai mic de jumătate, alegerile vor fi organizate încă o dată, în zilele de 8-9 decembrie.

Alegeri la Colegiul Medicilor. Doctorii îşi votează astăzi specialiştii care să-i reprezinte

Prezenţă slabă la alegerile de la Colegiul Medicilor. Doar 80 din aproape 1.800 de membri s-au prezentat la vot

Neînţelegeri astăzi la votările de la Colegiul Medicilor, când o inspectoare de la Direcţia de Sănătate Publică nu s-a regăsit pe listele de alegători

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite