Craiova: Carderi prinşi în flagrant la bancomat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Carderi prinşi în flagrant la bancomat
Craiova: Carderi prinşi în flagrant la bancomat

Noaptrea trecută, în jurul orei 2.35, o patrulă de siguranţă publică formată din doi agenţi din cadrul Secţiei 3 Poliţie, au observat, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe Calea Bucureşti din Craiova, doi tineri ce efectuau operaţiuni bancare la un bancomat şi care aveau un comportament suspect.

Poliţiştii au oprit autoturismul de serviciu lângă bancomat pentru a-i legitima pe cei doi tineri, moment în care aceştia au fugit. Oamenii legii au pornit în urmărirea lor, reuşind prinderea şi imobilizarea acestora în scurt timp.


M. WAEIL, 26 de ani şi T. CONSTANTIN, 25 de ani, ambii din Craiova, au fost duşi în sediul Secţiei 3 Poliţie. La controlul corporal, asupra lui M. WAEIL s-a găsit suma de 436 lei, iar asupra lui T. CONSTANTIN s-a găsit suma de 2193 lei, precum şi mai multe chitanţe emise de un bancomat.


În urma investigaţiilor întreprinse de poliţişti, în zona bancomatului au fost găsite un număr de cinci carduri bancare contrafăcute, despre care cei doi tineri au declarat faptul că le aparţin şi că le-au folosit la efectuarea mai multor operaţiuni bancare, respectiv retrageri de bani de la diferite bancomate amplasate în Craiova, dar şi în localităţi din judeţul Gorj.
Persoanele în cauză, bunurile şi valorile găsite asupra lor au fost preluate de poliţişti din cadrul BCCO Craiova care, sub supravegherea procurorilor din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova, continuă investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite