Falsificatorii de carduri care şi-au cumpărat vile de lux cu banii din conturile altora au fost condamnaţi la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase tineri din Craiova care au fost  trimişi în judecată pentru clonare de carduri au fost condamnaţi la închisoare vineri de către Tribunalul Dolj. Sentinţa dată nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Ionel Valentin Goga, zis „Iuli Chelu”, Dragoş Cristian Sorica, zis “Metal”, Iulian Dumbravă, zis “Para” sau “Parazitu”, Dumitru Laurenţiu Sîrbu, zis “Vătrai”, Florin Zaharia, zis “Gheţi” şi Irinel Ocnăreasa, fost Miu, au fost arestaţi anul trecut pe data de 15 iunie. În perioada ianuarie – iunie 2011, grupul infracţional a tras bani cu cardul din România, dar şi în Polonia, Spania, Germania şi SUA. Tinerii au copiat datele de identificare a mijloacelor de plată electronică, iar după aceea  au sustras în mod fraudulos sute de mii de euro, atâta din conturile românilor cât şi ale unor cetăţeni străini. Banii i-au investit în afaceri, o parte din membrii reţelei şi-au cumpărat case în zona rezidenţială de la ieşirea din Craiova, în cartierul „Magnolia“.

Ionel Valentin Goga, zis „Iuli Chelu”, Dragoş Cristian Sorica, zis “Metal”, Iulian Dumbravă, zis “Para” sau “Parazitu”, Florin Zaharia, zis “Gheţi” şi Irinel Ocnăreasa, fost Miu, au primit câtre teri ani şi şase luni de închisoare, iar  Dumitru Laurenţiu Sîrbu, zis “Vătrai”, trei ani şi patru luni de închisoare. Sentinţa dată de către Tribunalul Dolj nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Irinel Ocnăreasa, este unul dintre apropiaţii cunoscutului interlop Mihia Pârvu, zis şi Caiac, cel care a fost ucis de Cătălin Mavrichie, după o partidă de poker.

Cardări cu ştate vechi la poliţie

Ionel Valentin Goga, zis şi „Iuli Chelu“ a mai fost cercetat în urmă cu câţiva ani tot pentru fraudă informatică. În Franţa îşi dezvoltase o adevărată reţea de falsificatori de carduri. 

Procurorii DIICOT au stabilit că şefii grupului infracţional erau Goga şi Ocnăreasa.

Citeşte aici ce discutau şefii grupului cu subalternii lor
 
Goga Ionel Valentin:- Ce faci, vere?
Zaharia Florin:- Uite, ce dracu să fac, aici, la treabă.
Goga Ionel Valentin:- Aha! Da’ cum e pe-acolo?
Zaharia Florin:- Bă, chiar acuma momentan... începu traficul aşa, trecură patru fraieri până acuma.
Goga Ionel Valentin:- Aha! A, acuma începu traficul, ă?
Zaharia Florin:- Acuma începură, că data trecută... dădură până acuma, ştii, mulţi.
Goga Ionel Valentin:- Da, da, da. Da’ unde stai?
Zaharia Florin:- Aha!
Goga Ionel Valentin:- Vezi să te mai schimbi şi tu, să mai stai şi tu pe o parte, pe alta, că...
ZahariaFlorin:- Păi unde? În faţa bisericii, eu şi bani îmi dă lumea...
Goga Ionel Valentin:- Stai bine unde stai, ă?
ZahariaFlorin:- În faţa bisericii, îmi dă fiecare câte 50 de centize, să moară mama, mi-o dat până acuma doi euro…


Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite