Craiova: Adrian Căpraru sursa de încrederea a ziariştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Adrian Căpraru sursa de încrederea a ziariştilor
Craiova: Adrian Căpraru sursa de încrederea a ziariştilor

A fost în două misiuni în Kosovo, unde a văzut moartea cu ochii, iar acum este cel care oferă informaţii opiniei publice cu tot ceea ce se întâmplă în oraşul nostru.


Adrian Căpraru îşi începe povestea de viaţă calm şi liniştit, aşa cum îl ştie toată lumea. Vorbeşte despre meseria lui cu zâmbetul pe buze şi se vede că iubeşte cea ce face. Două lucruri îl caracterizează: este serios şi greu de prins pe picior greşit atunci când vine vorba de informaţiile pe care le furnizează reprezentanţiilor mass-media. Actualul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj susţine că nu s-a gândit nicio clipă să urmeze cariera militară. În clasa a XII-a, era olimpic la matematică şi avea alte vise. A vrut însă siguranţa zilei de mâine şi a decis să înscrie la Academia de Poliţie. „Îmi aduc aminte şi acum că eram 16 concurenţi pe un singur loc. A fost greu, dar am reuşit, iar acum nu îmi pare rau. Pot să spun că am muncit, iar în ultimii doi ani de academie am fost şef de clasă. După ce am absolvit cursurile, am fost repartizat la sediul IPJ Dolj la biroul de fraude din august 1997 până în iunie 2003. Aici am făcut exact ce mi-a plăcut“, povesteşte purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.


Data naşterii: 25 mai 1975, Craiova.
Studii:Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi Facultatea de Drept din Craiova. Purtător de cuvânt al IPJ Dolj.
Familie: Căsătorit, are un băieţel de patru ani.

Citiţi în Adevărul de Seară de sâmbătă, din Craiova, prin ce peripeţii a trecut purtătorul de cuvânt al Inspectoratului judeţean de Poliţie Dolj, în misiunile în care a fost.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite