Craiova: Cantonamentul Ştiinţei din Lunca Jiului se modernizează

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Cantonamentul Ştiinţei din Lunca Jiului se modernizează
Craiova: Cantonamentul Ştiinţei din Lunca Jiului se modernizează

Locul de cazare al jucătorilor Universităţii Craiova înainte de meciuri va suferi modificări, oficialii clubului sperând ca acesta să aibă o altă faţă la întoarcerea echipei din Austria.

Complexul Sportiv din Lunca Jiului, acolo unde alb-albaştrii se odihnesc când intră în cantonament, va fi modernizat. Lucrările au demarat în aceste zile şi se speră ca ele să fie finalizate înainte de 20 iulie, când Universitatea va reveni din stagiul de pregătire din Austria. Investiţia se ridică, după spusele oficialilor, la aproximativ 100.000 de euro.

„Cantonamentul este în acest moment într-o schimbare totală, o modernizare de patru stele. Prima dată am executat lucrările de exterior. La interior, recepţia a fost transformată ca aceea a unui hotel. Băile, holurile, vestiarul jucătorilor, cabinetul medical şi sălile de mese, la toate s-a schimbat tâmplăria, fiind înlocuită cu termopane. De asemenea, parchetul a fost schimbat, iar tavanele au fost recondiţionate. Dorim să le creăm condiţii jucătorilor, ca ei să poată să-şi desfăşoare activitatea cât mai bine, pentru atingerea obiectivului propus de club. Sperăm ca duminică să terminăm cu interiorul şi apoi să trecem la exterior, adică spaţiu verde“, a precizat Marian Dinu, administratorul complexului.

Şi la stadionul „Ion Oblemenco“ se vor face îmbunătăţiri, în afară de montarea de scaune acolo unde acestea lipsesc urmând să fie finalizat şi sistemul de turnichete

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite