Candidat infractor la Consiliului Judeţean Dolj. Laurenţiu Ivanovici a făcut închisoare pentru fals şi uz de fals

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Ivanovici, fostul director al Camerei Agricole Dolj, condamnat la două luni de închisoare cu executare în anul 2003, a fost propus din partea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj.

Ivanovici a fost acuzat în urmă cu nouă ani de fals şi uz de fals. A fost arestat  pentru că a facilitat unor persoane trecerea frauduloasă a graniţei contra unor sume cuprinse între 1500 şi 2000 de mărci. Cu toate acestea, mai marii partidului în frunte cu Mihai Voicu nu au ţinut cont de acest lucru şi i-au promis lui Ivanovici funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Dolj. Fostul director al Camerei Agricole este prieten bun cu actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Dan Mogoş, omul care în Dolj face toate jocurile şi cel care i l-a băgat pe gât lui Voicu pe Laurenţiu Ivanovici „Ştiu că am greşit în trecut. Am fost graţiat de Preşedintele României. Îmi asuma cest risc. Am fost propus din partea PNL pentru funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj“, a declarat Ivanovici.

CITEŞTE AICI CONDAMNAREA DATĂ DE INSTANŢĂ ÎN CAZUL LUI IVANOVICI

image

Nimeni nu este de acord cu alegerea făcută

Surse din cadrul PNL Dolj, au declarat că alegerea făcută de Dan Mogoş şi Mihai Voicu nu este una tocmai bună pentru Partidul Naţional Liberal „Nu poţi pune pe cinva într-o funcţie aşa de importantă. Până la urmă domnul Ivanovici a făcut închisoare. Dacă Mogoş îi spune ceva lui Mihai Voicu, acesta trebuie să şi facă. Nu este normal aşa ceva “, a spus un membru PNL.

Actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Dan Mogoş, a fost cel care anul trecut i-a luat apărarea lui Ivanovici, atunci când în presă a apărut informaţia că fostul director al Camerei Agricole  a făcut închisoare „Din punctul meu de vedere este cetăţean al ţării, care are absolut toate drepturile. Nu ştiam că a fost condamnat“, a  precizat în anul 2011 Mogoş.

image

Voicu nu recunoaşte nimic

Mihai Voicu, preşedintele PNL Dolj, a declarat că nu s-a stabilit numele celui care va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj „Deocamdată nu se ştie cine este candidatul nostru. Este adevărat că se află pe lista de consilieri judeţeni, dar nu am luat o hotărâre în acest sens.Nu ştim cine o să fie nominalizat din partea noastră. Domnul Ivanovici are însă voie să candideze pentru ce funcţie vrea , doar trăim într-o ţară liberă. La Camera Agricolă a avut rezultate deosebite. Ştiu că acum are cazierul curat“, a precizat şeful de la Dolj.

Voicu nu a vrut să spună dacă Dan Mogoş este cel care l-a propus pe Ivanovici pentru postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeşean Dolj „La această întrebare nu pot să vă răspund “, a mai spus Voicu.  

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite