Câmpurile de energie ale icoanei au lăsat cu gura căscată cercetătorii iconografici de la Oxford

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva sute de metri de centrul oraşului, în catedrala episcopală, o icoană a Maicii Domnului apără neîntrerupt, de cinci veacuri, un oraş întreg din Oltenia: Craiova. De boli, de farmece, de potopuri, de toate răutăţile omeneşti.

Povestea apariţiei acesteia în Craiova, toţi au auzit-o, de la copii de cinci ani până la moşnegi de nouăzeci, chiar dacă este puţin schimbată sau înfrumuseţată pe alocuri. Le-a intrat oamenilor în sânge, le place s-o istorisească oricui vrea s-o asculte, cu voce tare  şi bogăţie de amănunte, ca să ţină cât mai mult.

Pictura nu a fost niciodată restaurată şi se păstrează în stare perfectă la Catedrala Episcopală „Madona Dudu”. Preoţii cred cu tărie că icoana e făcătoare de minuni întrucât din ochii Maicii Domnului au curs lacrimi adevărate, iar focul nu a atins-o în incendiul de acum o sută de ani. 


Totul a început acum câteva sute de ani. Icoana a fost găsită într-un dud, de către un evreu spaniol pripăşit prin Oltenia, care a luat-o spre a o vinde. Spre uimirea lui, icoana a reapărut în dud.


În 2004, un grup format din 45 de cercetători de la Institutul Oxford a venit, special la Craiova, pentru a analiza câmpurile energetice emanate de icoana făcătoare de minuni (foto) de la Catedrala Episcopală,”Madona Dudu”. A fost uimitor ceea ce s-a întâmplat.


Află care a fost reacţia cercetătorilor iconografi şi ce s-a întâmplat cu aparatele de măsurat câmpurile energetice mâine în Adevărul de Seară Craiova şi pe adevărul.ro

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite