Craiova: Campanie pentru prevenirea corupţiei jandarmilor în timpul misiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Campanie pentru prevenirea corupţiei jandarmilor în timpul misiunilor
Craiova: Campanie pentru prevenirea corupţiei jandarmilor în timpul misiunilor

Jandarmii doljeni împreună cu reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie de la Dolj au demarat un plan de acţiune pentru prevenirea corupţiei în rândul personalului propriu.

Conform Strategiei Naţionale Anticorupţie privind sectoarele vulnerabile şi administraţia publică locală 2008 – 2009,  la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj (IJJ) a fost elaborat şi pus în aplicare un Plan de Acţiune pentru prevenirea corupţiei în rândul personalului propriu.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie au purtat un dialog cu cadrele IJJ Dolj pe linia corupţiei, discuţiile având în prim plan cauzele, vulnerabilităţile, factorii şi condiţiile favorizante ce pot determina săvârşirea unor fapte de corupţie în rândul cadrelor instituţiei.

Corupţia te condamnă!

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, aceste întâlniri se desfăşoară periodic în vederea informării personalului unităţii cu privire la riscurile la care se pot expune pe timpul executării misiunilor specifice şi consecinţele ce pot apărea în urma săvârşirii unor fapte de corupţie.
 
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj s-a alăturat campaniei anticorupţie desfăşurată de către Direcţia Generală Anticorupţie, la sediul unităţii fiind amplasat un banner ce conţine mesajul Corupţia te condamnă!, ce are drept scop conştientizarea cetăţenilor de a nu oferi mită”, ne-a spus lt. Ion Ţapu, ofiţer relaţii publice IJJ Dolj. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite