Călin Popescu Tăriceanu nu a plecat cu mâna goală de la Drănic. Fostul prim-ministru a primit cadou o centură de campion, dar şi două mânuşi de box

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Popescu Tăriceanu, a fost prezent în comuna Drănic, din judeţul Dolj, acolo unde a fost lansat în cursa pentru primărie actualul edil, Andrei Dănuţ. Tăriceanu a primit în dar cu zâmbetul pe buze o centură de campion şi două mânuşi de box. Fostul prim-ministrul a spus că este cel mai inedit cadou pe care l-a primit până acum.

Fostul prim-ministrul al României, le-a spus oamenilor din comuna doljeană Drănic, că a militat tot timpul pentru majorarea pensiilor „V-am dat înapoi ce v-a luat Băsescu şi Boc. Vrea ca de sărbători toţi pensionarii să aibă ce să pună pe masă. Actualul guvern lucrează la proicte care vor ajuta ţară să iasă din recesiune“,a  spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a primit cadou de la două fete îmbrăcate în costum popular, un cadou mai inedit. O centură de campion şi două mânuşi de box „Centura de campion semnifică un singur lucru: toate meciurile jucate cu Traian Băsescu în timpul mandatului de premier au fost câştigate de dumneavoastră. Mânuşile de box vă vor ajute atunci când veţi fin din nou prim-ministru, iar unii  nu vă vor asculta, iar atunci ştiţi ce aveţi de făcut“ au spus tinerele.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Edilul comunei Drănic, Andrei Dănuţ, s-a lanast astăzi din nou în cursa pentru primărie „Îmi doresc să transform această comună în una la standare europene. Am în plan să asfaltez toate străzi, dar şi să aduc apa acolo unde nu este  “, a preciat Dănuţ.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite