Craiova: Suporterii olteni nu se înghesuie să cumpere bilete la meciul cu CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi până la ora partidei cu CFR Cluj, din sferturile de finală ale Cupei României, mai sunt doar două ore, fanii Universităţii Craiova nu se înghesuie să-şi achiziţioneze bilete.

În urmă cu o oră, la sediul clubului se găseau tichete la toate sectoarele, doar vânzătorii volanţi susţinând că nu mai au bilete la peluze. „Fiind cele mai ieftine, acestea se vând primele. În rest, sunt bilete la toate sectoarele“, a precizat unul dintre volanţii din faţa clubului.

Oficialii Ştiinţei sunt însă optimişti, estimând că, la ora meciului, pe arena „Ion Oblemenco“ vor fi peste 10.000 de spectatori, mizând pe faptul că preţul tichetelor este unul rezonabil, acesta variind între 5 şi 30 de lei.

image
image



Ne aşteptăm ca pe stadion să fie în jur de 10-12 mii de spectatori. Bilete mai sunt, dar majoritatea şi le procură cu puţin timp înainte de meci, pentru că aşa e lumea obişnuită. Sper ca publicul să fie alături de echipă, iar băieţii să facă un joc bun şi să se califice în semifinale. Este cel mai important meci al nostru, pentru că de el depinde parcursul din campionat. Un rezultat bun ar da un plus de moral echipei înaintea meciurilor care urmează, toate la fel de dificile“, a precizat vicepreşedintele clubului oltean, Lucian Mitu.

Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj se va desfăşura astăzi, începând cu ora 20.15, pe stadionul Ion Oblemenco. Comentariul LIVETEXT al meciului va putea fi urmărit pe www.adevarul.ro începând cu ora 19.00.

Rămâi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla ultimele noutăţi din cele două tabere înainte de duelul de diseară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite