Craiova: Gaz Metan CFR s-a calificat în optimile Cupei României la Pinalti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bănia va avea după foarte mulţi ani două echipe în optimile de finală ale competiţiei K.O. Cu puţin timp în urmă, formaţia de la Depou a învins chiar la Piatra Neamţ, pe Ceahlăul, cu scorul de 3-2 după loviturile de departajare.

Deşi a menajat nu mai puţin de opt jucători, Gaz Metan CFR nu s-a dus să facă act de prezenţă în Moldova. Gafiţa a deschis scorul pentru gazde în minutul 19, iar Ferariu a restabilit egalitatea înscriind în propria poartă în minutul 92. În condiţiile în care Cruşoveanu, Preda, Feleagă, Trifu şi Crăciun au rămas acasă, Jerry Gane a început meciul în formula: Râmniceanu - Buleică, O. Nicola, P. Irimescu, Mih. Gheorghe - Găman, Mitroi, Pătrană (cpt.), Buzărnescu - Lăpădat, S. Chivu.

„Nu este o surpriză această calificare. Gane şi ceilalţi mi-au spus că sunt montaţi să se califice. Irimescu şi Nicola au fost foarte buni. Aş vrea să jucăm în faza următoare cu CFR Cluj sau Steaua“, a spus la finalul întâlnirii, preşedintele echipei Gaz Metan CFR, Gheorghe Frăţică.

Astfel, Universitatea Craiova şi Gaz Metan CFR vor aştepta vineri tragerea la sorţi pentru a afla adversara din optimi. Momentan, echipa de la Depou este singura formaţie din eşalon inferior calificată în faza următoare a Cupei României.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite