Craiova: Gaz Metan CFR - CFR Cluj, în optimile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gaz Metan CFR - CFR Cluj, în optimile Cupei României
Craiova: Gaz Metan CFR - CFR Cluj, în optimile Cupei României

Formaţia de la Depou şi-a aflat astăzi adversara din optimile Cupei României. Sorţii au hărăzit ca fosta campioană CFR Cluj să fie echipa cu care elevii lui Jerry Gane se vor lupta pentru un loc în sferturi.

Pentru Gaz Metan CFR Craiova, prezenţa în această fază a competiţiei reprezintă o performanţă istorică pentru un club recent promovat în Liga a II-a.

Partidele din optimi se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă pe stadionul primei echipe care va fi trasă la sorţi. Dacă scorul va fi egal după 90 de minute se va trece la prelungiri (două reprize a câte 15 minute) şi, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Meciurile vor fi programate în zilele de 27, 28 şi 29 octombrie.

În cazul în care unul dintre meciuri va fi programat în nocturnă pentru a fi televizat, iar echipa nu va avea instalaţie de iluminat, partida se va disputa pe terenul celeilalte formaţii. Dacă nici aceasta nu are dotările corespunzătoare, FRF va muta jocul pe un alt stadion, aproape de localitatea din care este echipa gazdă. Toate partidele, în afară de cele televizate, se vor juca de la ora 14.00.

Iată programul optimilor: Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj, Astra Ploieşti - FC Timişoara, Dinamo - Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, Unirea Urziceni - FC Braşov, Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti, Poli Iaşi - Universitatea Craiova, Internaţional Curtea de Argeş - Rapid.

Vom reveni cu reacţii din tabăra grupării craiovene de ligă secundă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite