Craiova: CFR Cluj, doar o escală pentru câştigarea Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a prefaţat aseară partida de astăzi dintre Ştiinţa şi CFR Cluj, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

„Geană“ a reamintit obiectivul din acest sezon, câştigarea competiţiei KO. Neagoe nu se teme de jucătorii de la CFR Cluj şi mizează pe forţa fotbaliştilor Universităţii. „Noi ne dorim să câştigăm Cupa României, nu numai să ajungem în semifinale. Avem însă un joc dificil cu o echipă bună, dar cred că avem tot ce ne trebuie pentru a merge mai departe. CFR Cluj este o formaţie puternică, are destui fotbalişti valoroşi. Şi noi avem jucători pe măsură, care ne pot ajuta să ne impunem. Nu ştiu dacă Trică, Wobay, Costea sau alt jucător vor face diferenţa, e puţin important cine se remarcă. Contează ca evoluţia echipei să fie una bună şi să reuşim să ne calificăm“, a declarat tehnicianul oltean.


Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj se va desfăşura astăzi începând cu ora 20.15 pe stadionul Ion Oblemenco. Comentariul livetext al meciului va putea fi urmărit pe www.adevarul.ro începând cu ora 19.00.




....................................................................................................................................................................................................................................

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite