Craiova: Gaz Metan CFR, depăşită la scor de forfait de Inter Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gaz Metan CFR, depăşită la scor de forfait de Inter Piteşti
Craiova: Gaz Metan CFR, depăşită la scor de forfait de Inter Piteşti

Gruparea craioveană promovată în această vară în liga secundă a fost învinsă, la Mioveni, scor 3-0, de formaţia pregătită de Fane Stoica, Internaţional Piteşti.

Primă repriză a fost echilibrată. Argeşenii au punctat prin fundaşul Chiricheş (’14), în urma unei lovituri de colţ, iar craiovenii au fost aproape de egalare prin Buzărnescu. În partea secundă, Internaţional a mai punctat de două ori, prin Răduţ (’55) şi Frăsineanu (’65), ultimul cu o execuţie de excepţie.

„Găzarii“ au invocat însă numeroasele schimbări din repriza secundă şi faptul că Niţu, coordonatorul echipei, s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul. Repriza a doua a durat doar 37 de minute, pentru că instalaţia de nocturnă a stadionului „Dacia“ din Mioveni a cedat la prima încercare de aprindere, prilej de a glumi pentru oficialii grupării craiovene, care s-au considerat victorioşi la „masa verde“.

„A fost un joc de pregătire în care ne-a interesat evoluţia jucătorilor şi nu scorul. De aceea am rulat aproape tot lotul. În repriza secundă am încercat jucătorii noi, aflaţi în probe. Golurile le-am primit pe greşeli individuale care pot fi remediate, dat fiind că suntem la începutul pregătirii. Puteam şi noi să marcăm, dar nu a fost să fie. Per ansamblu, sunt mulţumit de cum s-au mişcat băieţii“, a spus antrenorul Cristian Boldici pe site-ul oficial al clubului.

Boldici a folosit următoarea echipă: Râmniceanu – Nicola, Feleagă, Cruşoveanu, Preda – Mitroi, Rioşeanu, Niţu, M. Ivan – I. Ştefan, Buzărnescu. Au mai jucat: Vulpescu, Stanciu, Găman, Militaru, M. Gheorghe, Vârlan, Chivu, Lăpădat.

Următorul amical al craiovenilor va avea loc mâine (ora 11.00), la Vânju Mare, cu FC Drobeta. În weekend, Gaz Metan va participa la Memorialul „Cristi Neamţu“ de la Ostroveni, unde va întâlni echipa locală şi Armata Craiova.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite