Craiova: Gaz Metan CFR a obţinut o nouă victorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gaz Metan CFR a obţinut o nouă victorie
Craiova: Gaz Metan CFR a obţinut o nouă victorie

După succesul din Cupa României, 4-3 la Piatra Neamţ (la penaltiuri), craiovenii au trecut cu bine şi peste meciul de astăzi din campionat.

Formaţia de la Depou s-a impus cu scorul de 1-0, în partida de pe teren propriu cu Minerul Lupeni. Unicul gol al meciului a fost înscris de Crăciun, în minutul 53, care a profitat de o respingere greşită a portarului advers.
Atacantul craiovean a fost însă eliminat la trei minute după gol, pentru că a lovit cu cotul un adversar, restabilind egalitatea numerică de pe teren. David, de la oaspeţi, primise cartonaşul roşu în minutul 40, pentru un fault dur.
După acest succes, Gaz Metan CFR a acumulat zece puncte, dar antrenorul Jerry Gane nu s-a declarat mulţumit de evoluţia de astăzi a elevilor săi.
 
Celelalte rezultate din etapa a 7-a a Ligii a II-a, Seria a 2-a: Jiul Petroşani - FC Drobeta 2-0, CFR Timişoara - FCM Târgu Mureş 0-3, Fortuna Covaci - Mureşul Deva 2-0, FC Silvania - Arieşu Turda 1-0, FC Baia Mare - CS Otopeni 1-0.

Partida Dacia Mioveni - Universitatea Cluj se joacă astăzi, de la ora 15.00. Meciul FC Bihor - FC Argeş se va disputa mâine, de la ora 11.00, iar CSM Vâlcea - UTA Arad tot mâine, dar de la ora 15.30.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite