Craiova: Gaz Metan CFR pregăteşte fiesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liga a III-a va programa în această seară, de la ora 18.00, ultima etapă. În Seria a 4-a lucrurile sunt aproape clare, existând o singură necunoscută, soarta Chimiei Craiova.

Gaz Metan CFR a promovat de patru etape în Liga a II-a, FC Caracal va susţine barajul, iar FC Balş şi Progresul Corabia vor evolua în campionatul judeţean. Chimia Craiova este singura care mai speră în salvarea de la retrogradare, având nevoie de punct sau puncte în deplasarea de la Slatina pentru a rămâne în Liga a III-a. Gaz Metan CFR va termina sezonul pe teren propriu, cu un meci tocmai în faţa principalei rivale, FC Caracal.

„Vrem să terminăm campionatul cu o victorie. După aceea va fi banchetul de final de an şi jucătorii  vor lua vacanţă“, a declarat preşedintele clubului, Gheorghe Frăţică. Pe aceeaşi idee a mers şi antrenorul Cristea Boldici: „Trebuie să învingem mai ales după eşecul din tur. Avem de luat o revanşă.“
În Craiova vor mai avea loc două jocuri: Armata - Muscelul Cîmpulung şi AS Prometeu - Energia Rovinari.

Celelalte partide din ultima etapă a Seriei a 4-a vor fi: Minerul Mătăsari - Progresul Corabia, Oltchim Râmnicu Vâlcea - Minerul Motru, Viitorul Pucioasa - FC Argeş II şi Adunaţii Copăceni - FC Balş. AS Prometeu a scăpat de emoţiile retrogradării fiind la patru puncte de primul loc ce duce în Liga a IV-a. Armata Craiova a avut un retur mai slab faţă de prima parte a campionatului şi se va clasa la mijlocul ierarhiei.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite