Craiova: Mihai Costea vrea să reediteze meciul cu CFR Cluj din returul sezonului trecut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vârful Ştiinţei îşi doreşte ca în această seară să repete jocul şi scorul partidei din returul sezonului trecut, când oltenii au învins CFR Cluj cu scorul de 4-1.

Mihai Costea consideră că nu este important cine marchează dacă Universitatea va ajunge în penultimul act al Cupei României. „Ne dorim cu toţii să ajungem în semifinală. Sperăm să facem un meci foarte bun şi să ne calificăm. Întâlnirea din returul sezonului trecut a fost poate cel mai frumos meci al nostru de acasă. Sperăm ca istoria să se repete. Nu contează cine înscrie, important este să ne calificăm şi să ajungem în finală. Cred că este cel mai important meci al nostru din acest sezon. M-aş bucura mai mult dacă fratele meu ar înscrie. Sper ca suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion, să ne susţină, iar noi sperăm să le facem o bucurie să ne calificăm mai departe“, a declarat atacantul Universităţii pentru site-ul oficial al clubului.


Partida dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj se va desfăşura astăzi începând cu ora 20.15 pe stadionul Ion Oblemenco. Comentariul livetext al meciului va putea fi urmărit pe www.adevarul.ro începând cu ora 19.00.


..................................................................................................................................................................................................................................

Ţi-ai dori să îţi petreci concediul în Caraibe, cu 3.000 de euro în buzunar? Visul tău poate deveni acum realitate. Participă la concursul Miss Click 2009 şi ai şansa de a te distra pe cinste, alături de un prieten! Scrie un e-mail la adresa casting.oltenia@click.ro, spune-ne cum te cheamă şi lasă-ne un număr de telefon, iar fotografii noştri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil. 

Garantat primeşti 100 de lei şi un photobook profesionist!



Citeşte aici regulamentul concursului

image
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite