Craiova: Neagoe nu voia ca Antonio Conceicao să fie demis de la CFR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova a afirmat că ar prefera ca Antonio Conceicao să rămână pe banca tehnică a celor de la CFR Cluj până la duelul de miercuri, din sferturile Cupei României.

Eugen Neagoe vrea să profite de problemele de la gruparea din Gruia, unde antrenorul este tot mai contestat şi i se cere demisia, pentru a califica Ştiinţa în semifinale.

Sincer, eu mi-aş dori să rămână Conceicao la jocul cu noi. Nu am nicio părere despre Conceicao, nu ştiu nici ce fel de antrenor este. Cred că este bun dacă CFR este pe primul loc în acest moment, dar, la venirea altui antrenor, cel puţin la primul joc, s-ar putea să se vadă o dăruire mai mare din partea jucătorilor“, crede Neagoe (foto).

image



Din câte am văzut şi eu la ultimele jocuri ale lor, nici la CFR Cluj nu este o atmosferă extraordinar de bună. Cred că au şi ei ceva probleme şi sunt convins că putem specula momentul pe care-l traversează şi ei“, a mai spus tehnicianul oltean pe site-ul oficial al clubului.

Dorinţa lui Eugen Neagoe se pare că nu se va îndeplini, oficialii din Gruia fiind decişi să renunţe la Toni Conceicao, noul antrenor urmând să fie italianul Mandorlini.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite