Craiova: Gane: „CFR Cluj nu va avea un meci uşor în Bănie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Gane: „CFR Cluj nu va avea un meci uşor în Bănie“
Craiova: Gane: „CFR Cluj nu va avea un meci uşor în Bănie“

Antrenorul lui Gaz Metan CFR Craiova, singura echipă din eşalon inferior prezentă în optimile Cupei României, s-a declarat bucuros de tragerea la sorţi.

Jerry Gane crede că elevii săi vor avea astfel posibilitatea să joace la cel mai înalt nivel în duelul cu CFR Cluj. „Jucăm cu deţinătoarea cupei, cu o echipă foarte bună. Mă bucură acest lucru. Mă bucur că jucăm în Craiova. CFR pleacă favorită, dar nu vor avea un meci uşor în Bănie. Sincer, eu am spus că vrem să picăm cu CFR Cluj sau cu Dinamo. Jucătorii mei vor avea posibilitatea să joace la un nivel foarte mare. Suntem mândrii că am fost singura echipă din eşaloanele inferioare care a ajuns în optimi“, a declarat Gane, conform mediafax.

La rândul său, preşedintele grupării craiovene, Gheorghe Frăţică, este de părere că Gaz Metan CFR va pune probleme clujenilor: „Noi suntem adevăraţii ceferişti, ei sunt mai mult o echipă de străini. Chiar dacă specialiştii spun că nu avem nicio şansă cu CFR Cluj, pe teren va fi altfel. Am vorbit cu băieţii şi cu Jerry Gane şi vom face tot posibilul să ne calificăm“.

Pentru Frăţică, cel mai de temut jucător al clujenilor este argentinianul Culio. „Sper să nu-i dăm ocazia să arate de ce e în stare“, a spus oficialul lui Gaz Metan, care intenţionează să solicite conducerii Universităţii Craiova să joace meciul pe stadionul „Ion Oblemenco“, în cazul în care se va dori televizarea sa.
Partidele din optimi se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă pe stadionul primei echipe care va fi trasă la sorţi. Dacă scorul va fi egal după 90 de minute se va trece la prelungiri (două reprize a câte 15 minute) şi, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Meciurile vor fi programate în zilele de 27, 28 şi 29 octombrie.

Iată programul complet al optimilor: Gaz Metan CFR Craiova - CFR Cluj, Astra Ploieşti - FC Timişoara, Dinamo - Oţelul Galaţi, Gaz Metan Mediaş - FC Vaslui, Unirea Urziceni - FC Braşov, Gloria Bistriţa - Steaua Bucureşti, Poli Iaşi - Universitatea Craiova, Internaţional Curtea de Argeş - Rapid.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite