Craiova:Au făcut o avere din file de CEC false, dar au fost prinşi şi duşi în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Au făcut o avere din file de CEC false, dar au fost prinşi şi duşi în arest
Craiova:Au făcut o avere din file de CEC false, dar au fost prinşi şi duşi în arest

Trei bărbaţi au ajuns în arestul poliţiei, pentru înşelăciune de 1.500.000 de lei.Tinerii au indus în eroare mai multe firme din Bucureşti şi Bacău, cumpărând marfă cu file CEC fără acoperire.

Doi dintre cei trei membri ai grupului s-au folosit de idenităţi false de la începutul anului 2009 şi astfel au reuşit să păcălească mai mulţi patroni. Marian C. administratorul de drept al societăţi a cumpărat de la o firmă din Bucureşti materiale de construcţii în valoare de 1.314.431. Marfa a fost plătită cu file de CEC fără acoperire, care au fost refuzate la bancă din cauză că nu exista nici măcar un leu în contul respectiv.

Oamenii legii au făcut percheziţii la locuinţele lui S. Sergiu de 51 de ani, D. Constantin de 31 de ani, ambii din Craiova şi C.Marian de 38 de ani din Băileşti judeţul Dolj, unde au descoperit o mare parte din bunurile achiziţionate cu bani câştigaţi de pe urma fraudei. Mâine cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

S. Sergiu mai este acuzat că în anul 2008 a procedat la fel, iar în calitate de administrator al unei firme din Craiova, a mai înşelat patronul unei societăţi din Bacău, de unde a achiziţionat la fel cu file de CEC fără acoperire îngrăşăminte chimice, seminţe şi ierbicide în valoare de 431.450 lei.

Tribunalul Dolj a emis mandat de arestare  pentru 29 de zile, pe numele celor trei bărbaţilor. Sunt acuzaţi de înşelăciune prin emitere de file CEC fără acoperire şi atribuirea de identităţi şi calităţi false.Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă să îşi petreacă ani buni în spatele gratiilor. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite