Craiova:Oltenii renunţă la asigurările CASCO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:Oltenii renunţă la asigurările CASCO
Craiova:Oltenii renunţă la asigurările CASCO

Unii şoferi preferă să îşi repare maşinile în service pentru că e mai ieftin.Oamenii spun că sunt nevoiţi să economisească, pentru că în 2009 criza economică se face simţită tot mai mult.

Firmele de asigurări pierd tot mai mulţi clienţi. Soferilor care le expiră contractele nu mai vor să le reînnoiască, iar cei care rămân fără un loc de muncă renunţă după câteva luni, neputând face faţă ratelor pe care le au de achitat. „ De la începutul anului, 10% din clienţii noştri au reziliat contractul. Oamenii vin la noi şi ne cer să rezolvăm situaţia pe cale amiabilă. Încercăm să îi convingem că au nevoie de asigurarea CASCO, dar degeaba, dacă nu mai au bani să achite ratele trebuie să facă într-un fel să scape de această povară“, spune Ion Tîrşa, director de asigurări Astra.

Maşinile lovite, reparate în service

Şoferii susţin că sunt pregătiţi să aştepte şi câte două săptămâni să li se repare autoturismul. Unii au renunţat la asigurarea CASCO de mai bine de un an de zile, iar în cazul în care lovesc maşina apelează la mecanici. „Am un Opel Tigra, l-am lovit în urmă cu două săptămâni. Nu am asigurare CASCO, aşa că repar maşina pe banii mei. Nu m-a costat foarte mult, ţinând cont că am cumpărat piesele la mâna a doua. Pe criza asta nu merită să mai dai bani pe poliţa de asigurare“, spune Nicolae Drăgoi.

Află din „Adevărul de Seară“, de astăzi cât la sută din craioveni au renunţat la asigurarea CASCO.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite