Craiova: CAMPANIE / Mii de români au trimis sms pentru Claudia Chelan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

36% dintre telespectatorii emisiunii „O dată-n viaţă“ au votat-o aseară. Cazul ei a fost susţinut de Iulian Vrabete, bassistul trupei Holograf, care a îmbrăcat portul popular şi a intrat în joc.

Citiţi şi:

CAMPANIE / Aproape 20.000 de euro, pentru Claudia Chelan

Tratamentul la Viena, şansă la viaţă pentru Claudia Chelan

Fiţi alături de Claudia Chelan în emisiunea „O dată-n viaţă“

CAMPANIE / Prietenii sunt alături de Claudia Chelan

CAMPANIE / Claudia Chelan primeşte mesaje de încurajare şi din afara graniţelor României

CAMPANIE / O studentă de nota 10, de la Medicină, suferă de cancer

Povestea Claudiei Chelan, tânăra de doar 24 de ani care luptă în acest moment împotriva cancerului, a fost votată aseară, pe TVR1, în emisiunea „O dată-n viaţă“, de cei mai mulţi dintre telespectatorii acesteia. Primii copleşiţi de reacţia oamenilor au fost părinţii Claudiei. „Ne-am pus mari speranţe în emisiune, ştiind cât de mare este suma pe care trebuie să o avem pentru tratament. Chiar am fost sunaţi şi noi de câteva persoane care ne-au mărturisit că vor să facă donaţii“, spunea în această dimineaţă mama tinerei, Rodica Chelan, mulţumindu-le din suflet tuturor celor care le înţeleg durerea şi sunt aproape de fiica lor. Dar, mai mult decât atât, părinţii Claudiei sunt impresionaţi de „efortul supraomenesc“ pe care îl fac prietenii ei pentru a strânge cei 100.000 necesari chimioterapiei şi transplantului cu celule stem de care Claudia are urgentă nevoie.

Aproape 26.000 de euro, adunaţi până acum

De vinerea viitoare, vor fi activate trei numere de telefon la care se vor putea face donaţii. Acestea sunt: 0900 900 480 pentru 2 euro, 0900 900 482 pentru 5 euro, 0900 900 484 pentru 10 euro. De luni, prietenii şi colegii de facultate ai Claudiei vor oferi consultaţii medicale în corturile pe care le vor amplasa în Piaţa Mihai Viteazul, Piaţa Centrală şi în cartierul Craioviţa Nouă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite