Bulgarul care a încercat să aducă în ţară droguri în valoare de un milion de euro a scăpat de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marfa în valoare de un milion de euro a fost confiscată
Marfa în valoare de un milion de euro a fost confiscată

Georgiev Ivaylov Ivanov, bulgarul, care a încercat în luna aprilie să introducă în ţară ărin vama Calafat 171 de kilograme de muguri de canabis, în valoare de un milion de euro, a fost achitat de Tribunalul Dolj pe motiv că nu ştia ce transportă.

Aceaşi instanţă l-a condamnat pe cetăţeanul bulgar la doi ani cu suspendare pentru că a prezentat acte false la frontieră. Sentinţa dată pe data de 18 iulie nu este definitvă, ea putând fi atacată cu apel. 

Bulgarul Georgiev Ivaylov Ivanov, prins în aprilie de procurorii DIICOT Craiova după ce în tirul său a fost găsită o cantitate de 171 de kilograme de muguri de canabis, în valoare de un milion de euro, a fost achitat pentru infracţiunea de trafic de droguri pe motiv că nu ştia ce transportă.

Procurorii DIICOT sunt nemulţumiţi de decizia magistraţilor şi au atacat-o deja cu apel.

Bulgarul a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Vidin - Calafat, în automarfarul pe care îl conducea fiind descoperită cantitatea de 171 de kilograme de muguri de canabis. Drogurile de risc erau ascunse, prin metoda "capac", în cutiile cu marfă, transportate în autovehicul.

Mrafa în valuare de un million de euro a fost confiscată.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite