Craiova: Pe vameşii de la graniţa cu Bulgaria îi doare-n cot de gripa porcină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Pe vameşii de la graniţa cu Bulgaria îi doare-n cot de gripa porcină
Craiova: Pe vameşii de la graniţa cu Bulgaria îi doare-n cot de gripa porcină

Angajaţii Poliţiei de Frontieră din Calafat spun că nu au nevoie de măşti şi mănuşi de protecţie împotriva gripei porcine, deşi Ministerul Sănătăţii le-a distribuit deja la punctele de frontieră.

Aflaţi ultimele noutăţi despre gripa porcină:

Gripa porcină afectează tot mai mult România!

Întrebaţi de ce nu le poartă, angajaţii poliţiei de frontieră au spus că nu le-a cerut nimeni acest lucru şi că sunt aprovizionaţi cu măşti, dar că stau în  cutii. „Ce gripă, doamnă? Nu am pus măşti la gură până acum şi nu s-a îmbolnăvit nimeni. Nu am văzut niciun doctor care să fi stat pe aici şi să ne facă analize”, ne-a spus comisar şef Costel Simion (foto jos), din cadrul Poliţiei de Frontieră.

image

Conducerea susţine însă altceva. „În vamă îi puteţi vedea pe toţi cu aceste măşti, cu mănuşi, folosesc pentru dezinfectare spirt şi cloramină”, a declarat comisar şef Constantin Popescu (foto jos), director adjunct al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Dolj , sectorul Calafat.

image

La 10 minute de la discuţia cu reporterul Adevărul, vameşii se înarmaseră cu măşti şi mănuşi. Cei care treceau în acel moment graniţa la bulgari au rămas uimiţi când i-au văzut pe poliţişti echipaţi. „Merg la două-trei zile în Vidin şi este pentru prima dată când îi văd pe aceşti domni cu măşti. Este şi normal să fie aşa, pentru că nici în Bulgaria nu se poartă măşti, în plină stradă. Nu e alertă, cum pare”, ne-a spus Leliuş Stelian de 23 de ani (foto jos), din Calafat.

image

Rămâneţi pe craiova.adevarul.ro pentru a afla care este pulsul de la graniţa cu Bulgaria, unde Ministerul Sănătăţii Publice a declarat stare de alertă, din cauza pandemiei de gripă.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite