Un director al unei companii mari din Bucureşti, trimis în judecată de procurorii DNA. Vezi aici despre cine este vorba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Arhiva
Foto:Arhiva

Constantin, Dragotonoiu, director general, administrator şi preşedinte al Consiliului de administraţie al S. C. Energoconstrucţia – Filiala Bucureşti S. A., a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova. Bărbatul este acuzat de comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. A fost arestat pe data de patru septembrie şi introdus în arestul IPJ Dolj.

Constantin Dragotoniu, de 56 de ani, din judeţul Mehedinţi, director general, administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al S. C. Energoconstrucţia – Filiala Bucureşti S. A., a cerut mită 60.000 de euro administratorului unei societăţi comerciale, pentru a interveni pe lângă o persoană din conducerea societăţii ca să-şi retragă o acţiune judecătorească aflată pe rolul instanţelor civile prin care se solicita anularea licitaţiei adjudecate de firma celui care l-a denunţat la Direcţia Naţională  Anticorupţie.

Bărbatul a fost prin în flagrant în timp ce primea banii şi a fost arestat pe data de patru septembrie. A fost introdus imediat în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, iar acum procurorii au finalizat dosarul şi l-au trimis în judecată pe directorul general, administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al S. C. Energoconstrucţia – Filiala Bucureşti S. A. Este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Procurorii DNA au trimis dosarul la Tribunalul Mhedinţi, acolo unde se va judeca dosarul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite