Craiova: Piţurcă şi Mititelu continuă negocierile la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Piţurcă şi Mititelu continuă negocierile la Bucureşti
Craiova: Piţurcă şi Mititelu continuă negocierile la Bucureşti

Preşedintele Ştiinţei va purta astăzi, în capitală, o nouă rundă de negocieri cu fostul selecţioner în vederea numirii acestuia ca antrenor la Craiova.

Surse din cadrul clubului susţin că tratativele sunt aproape de final, Adrian Mititelu şi Victor Piţurcă urmând să pună la punct ultimele detalii ale contractului. Întâlnirea celor doi va avea loc, cel mai probabil, la hotelul lui Mitică Dragomir, bosul LPF fiind cel care a insistat pe lângă Piţurcă pentru ca acesta să accepte oferta Craiovei.

Mititelu va afla astăzi condiţiile lui Piţi, de la contract până la ce jucători ar mai avea nevoie pentru a-şi îndeplini obiectivul, un loc pe podiumul Ligii I la finalul acestui sezon. Cei doi ar urma să continue discuţiile şi mâine, în Poiana Braşov, iar apoi să urmărească din tribune confruntarea de sub Tâmpa dintre Universitatea şi FC Braşov.

Aştept ca Victor Piţurcă să-şi facă nişte calcule. Eu i-am spus ce am avut de spus, acum analizează să vadă ce are de făcut. Deocamdată el a zis că mai are nevoie de timp“, a declarat Mititelu astăzi, la gsptv

Dacă nu vor apărea neînţelegeri, cel mai probabil Victor Piţurcă va fi prezentat sâmbătă drept noul antrenor al Ştiinţei.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite