Un bărbat din Bucureşti a venit în Craiova să facă afaceri ilegale. Este acuzat de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul o să fie prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă
Bărbatul o să fie prezentat la Tribunalul Dolj cu propunere de arestare preventivă

Ioan Burilă, în vîrstă de 65 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut de poliţiştii şi este acuzat de săvîrşirea infracţiunii infracţiunilor de evaziune fiscală şi fals în declaraţii.

Bărbatul a minţit atunci când a preluat acţiunile unie societăţi, iar la notar a dat o declaraţie pe proprie răspundere că nu are antecedente penale, deşi anterior fusese condamnat „ După preluarea părţilor sociale acesta a declarat în mod fictiv sediul social la o adresă din Craiova având drept scop sustragerea de la eventualele verificări ale organelor fiscale“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

În calitate de administrator al unei societăţi din Craiova în luna august  a anului 2009 aprovizionat de la o altă societate din Arad, aflată în insolvenţă, cantitatea de 146.554 litri motorină pe care a comercializat-o fără a evidenţia în actele contabile totalul veniturile realizate.


Ion Burilă va fi prezentat la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă. Este acuzat de evaziune fiscală şi fals în înscrisuri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite