Bruta care a omorât un copil în bătaie a primit mandat de arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Nicolae şi-a recunoscut în cele din urmă vina
Cristian Nicolae şi-a recunoscut în cele din urmă vina

Cristian Nicolae, de 32 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, este acuzat că a ucis în bătaie un copil de trei ani şi jumătate. Micuţul este băiatul concubinei sale.

UPDATE, ora 15.16:  În urma efectuării necropsiei, medicii legişti au stabilit că minorul avea  mai multe leziuni traumatice provocate în urma loviturilor primite. Copilul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu mai multe bucăţi de lemn pe care s-au găsit urme de sânge „ Moartea a fost violenţă şi s-a  datorat şocului traumatic şi hemoragic, ca urmare a unui politraumatism cranio-facial grav, cu hemoragie meningo-cerebrală, la care s-a asociat şi un traumatism toraco-abdominal şi renal“, a spus Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.  

Criminalul este acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi riscă până la 25 de ani de închisoare. Tribunalul Dolj a emis aseară mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele bărbatului.

crima 2

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

Criminalul a venit duminica seara  acasă băut bine de la cârciuma din localitate şi pus pe scandal. Şi-a lovit concubina şi pe copilul acesteia în vârstă de trei ani cu pumnii şi cu picioarele. Şi-a abandonat victimele într-o baltă de sânge şi a plecat din nou la barul din sat. „ Din primele verificări, se pare că băiatul în vârstă de trei ani a decedat din cauza loviturilor primate“, a declarat Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului Dolj.

Alina Brege, în vârstă de 23 de ani, mama băieţelului, a fost şi ea bătută de către agresor. „Viaţa alături de el a fost un calvar. Mi-a omorât copilul, nenorocitul“, a  declarat tânăra.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite