Craiova: Alina Păun visează să cânte pe Broadway

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Alina Păun visează să cânte pe Broadway
Craiova: Alina Păun visează să cânte pe Broadway

A urcat pe scenele tuturor festivalurilor importante de pe tot cuprinsul României şi se poate lăuda cu 26 de premii, din care şapte sunt trofee naţionale şi internaţionale.

Teatrul Naţional a fost prima scenă pe care a urcat,la nici şapte ani. Festivalul Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Micul artist“ a însemnat pentru Alina Păun primul pas într-o lume minunată. Nu l-a făcut uşor. Cânta doar de două săptămâni, iar la insistenţele învăţătoarei Tanţa Păuna a decis să intre în concurs.

„Eram foarte timidă. Mă uitam numai în pământ, mă mişcam foarte greu, stăteam băţ în mijlocul scenei“, îşi aminteşte Alina.

A încăput apoi pe mâinile dascălului Iliuţă Dumitru, de la Palatul Copiilor, care a crezut foarte mult în vocea ei şi a încurajat-o să meargă mai departe. O reacţie din partea părinţilor a venit în momentul în care profesoara Eugenia Manole de la Liceul de Artă „Marin Sorescu“ i-a spus mamei că are o fiică super dotată.

Întreaga poveste a fetiţei care va participa la preselecţia naţională a Festivalului Eurovision junior o puteţi citi astăzi, în Adevărul de Seară.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite