Craiova: Mitu: „Dina va înscrie şi cu Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mitu: „Dina va înscrie şi cu Braşov“
Craiova: Mitu: „Dina va înscrie şi cu Braşov“

Vicepreşedintele Universităţii Craiova, Lucian Mitu, crede că Mihai Dina va puncta şi în confruntarea de vineri, de sub Tâmpa, dacă va fi titular.

Mitu îl consideră pe Dina un jucător de moral şi spune că atacantul are nevoie de susţinerea suporterilor. „Am avut tot timpul încredere în Mihai Dina că va reuşi să marcheze. El s-a pregătit foarte bine în pauza de vară şi sunt convins că va face un campionat foarte bun. Cred că Mihai Dina are nevoie de încrederea fanilor. Este un jucător forte bun şi lumea trebuie să aibă încredere în el, deoarece este un fotbalist de moral. Sunt convins că, dacă va juca titular şi în meciul cu Braşov, va reuşi să înscrie din nou. Să nu uităm că, după Florin Costea, este al doilea golgheter al echipei“, a declarat Mitu pe site-ul oficial al clubului.

Mihai Dina a fost golgheterul echipei în perioada de pregătire, cu cinci goluri. „Nu mă interesează reacţia fanilor, doar echipa şi jocul nostru. Sperăm să câştigăm şi următoarele meciuri“, a fost declaraţia dată de Dina după meciul cu Pandurii, el dedicând reuşita din acet joc chiar vicepreşedintelui clubului.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite