Craiova:UPDATE/ Braconierii cei „viteji“:nouă iepuri dintr-o lovitură şi nicio pedeapsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova:UPDATE/ Braconierii cei „viteji“:nouă iepuri dintr-o lovitură  şi nicio pedeapsă
Craiova:UPDATE/ Braconierii cei „viteji“:nouă iepuri dintr-o lovitură şi nicio pedeapsă

Patru bărbaţi din Dolj au plecat încă de la primele ore ale dimineţii puşi pe fapte mari, la vânătoare de iepuri. Au fost văzuţi de vânători din comuna Gighera, care imediat au anunţat poliţia.

Astăzi, ora 17.00

Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea a decis ca cei patru braconieri să nu primească mandat de arestare, fiind cercetaţi în stare de libertate 


Cei patru braconieri au abandonat maşina cu care se deplasau în pădure şi au fugit către casă.„În autoturismul lăsat au fost găsiţi nouă iepuri de câmp ucişi. Se pare că bărbaţi au avut venit pregătiţi cu patru câini rasa ogar, care sunt specializaţi în astfel de operaţiuni“, a spus Amalia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

image




Prejudiciul se ridică la suma de 2700 de euro. Unul dintre cei patru braconieri a fost prins şi introdus în arest. A fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea cu propunerea de arestare preventivă. Este acuzat de sâvârşirea infracţiunilor  de braconaj şi transportului vânat.

image

Restul braconierilor se sutrag cercetării penale şi asta din cauză că au fugit de la domiciliul. Pe numele lor se vor emite mandate de arestare în lipsă.  Cei trei bărbaţi sunt căutaţi de oamenii legii în acest moment.  

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/Braconaj Gighera11_10.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite