Craiova: Ştiinţa a reînceput războiul cu Bornescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa a reînceput războiul cu Bornescu
Craiova: Ştiinţa a reînceput războiul cu Bornescu

Patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a lansat un nou atac împotriva portarului Mircea Bornescu, pe care îl acuză de sfidare la adresa Craiovei.

Cazul Bornescu se va afla mâine după-amiază din nou pe masa Comisiei de Soluţionare a Litigiilor, goalkeeperul oltean depunând la LPF un memoriu pentru a deveni liber de contract. Mititelu se teme că jucătorul ar putea avea câştig de cauză. „Îmi este teamă că mâine vom asista la luarea unui fotbalist cu japca. Nu mai este de vânzare Bornescu, atâta timp cât el ne sfidează şi merge la jocurile altei echipe care-l doreşte şi nu îl interesează de nimic. Acum două săptămâni mi s-a oferit printr-un intermediar 100 de mii de euro să-i dau drumul. Îmi este teamă, dar sper că nu se va merge la asemenea abuz. Am să vin în faţa presei şi am să demonstrez că Mircea Bornescu a luat bani mai mulţi decât ar fi trebuit. Tot timpul a cerut banii în avans. El s-a gândit că poate noi am uitat sau nu avem o evidenţă, dacă treaba asta e de ani de zile. El vrea să spună că banii ăia în avans i-a luat pe un alt contract, că eu i-am schimbat lui trei contracte. Adică le măream tot timpul şi încheiam un nou contract şi el vrea să spună ca acei bani luaţi în avans sunt de pe un alt contract, ceea ce nu are nicio legătură cu situaţia de faţă“, a declarat Adrian Mititelu la GspTV.

„Am primit multe înjurături din cauza lui“
 
Finanţatorul Ştiinţei susţine că a primit multe reproşuri şi înjurături din cauza lui Mircea Bornescu: „Ba de foarte multe ori am fost suspectat că am vândut eu meciuri nu ştiu cui pentru că lua Bornescu goluri de rahat. Am avut propuneri din partea unora din club să mai dăm şanse şi altora, dar eu am zis să mergem pe mâna lui Bornescu şi acum când a intrat şi el puţin în vână, ce a făcut?  Vi se pare corect ca fotbalistul unui club să se ducă să scandeze cu galeria altui club. În meciul cu Vaslui a luat golul ala de începător, la Steaua la fel, iar eu nu i-am zis nimic, dar pe mine m-a înjurat lumea şi a bănuit că nu ştiu ce am făcut eu cu Steaua“. „Mâine vin cu inima îndoită la Bucureşti, însă trebuie să motiveze de ce poate fi declarat liber de contract“, a adăugat Mititelu.

Acesta susţine că ştie ce are de făcut în acest caz: „Îi reziliez contractul, O să-i cer toţi banii care i-am plătit pe el la Caracal şi cei care i-a câştigat de când e la Craiova şi o să mai cer un milion de euro, daune pentru ce a făcut“.

„Am cerut 500.000 de euro pe el, dar a zis că vrea să ia şi el ceva. M-am răzgândit şi am cerut 300.00, tot pentru binele lui. Nu am cerut vreo sumă aberantă. Dacă Bornescu pleacă liber înseamnă că de mâine-poimâine pot să mi-l ia şi pe Costea şi toţi jucătorii de la Universitatea“, a conchis Adrian Mititelu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite