Craiova: Ştiinţa se judecă astăzi cu Crişan şi Bornescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Ştiinţa se judecă astăzi cu Crişan şi Bornescu
Craiova: Ştiinţa se judecă astăzi cu Crişan şi Bornescu

Cazurile Mircea Bornescu şi Ştefan Crişan aduc iar gruparea olteană în faţa comisiilor din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Reprezentanţii Universităţii Craiova se vor afla astăzi la LPF unde, după ora 17.00, Comisia de Recurs se va pronunţa în două litigii în care clubul din Bănie este implicat de luni bune. Membrii „instanţei“ trebuie să analizeze recursul depus de portarul Mircea Bornescu împotriva hotărârii Comisiei de Disciplină de a ratifica decizia de suspendare şi amendare a sa de către Universitatea.

Bornescu se luptă cu Ştiinţa pentru a deveni liber de contract, până acum toate deciziile comisiilor fiind favorabile grupării oltene. Oficialii Craiovei nu sunt dispuşi să renunţe la jucător, pe care l-au suspendat trei luni şi l-au penalizat cu 25 la sută din contract. Clubul a deschis şi o acţiune în instanţă prin care solicită 250.000 de euro, precum şi 50 la sută din sumele încasate de Bornescu pe toată perioada derulării contractului.

Crişan va merge până la TAS

La Recurs este pe rol astăzi şi solicitarea fostului antrenor cu portarii al Ştiinţei, Ştefan Crişan, de a anula decizia Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor de a-i rezilia contractul fără a-şi primi banii consideraţi de acesta că i se cuvin.
Conducerea Ştiinţei susţine că antrenorul nu şi-a îndeplinit sarcinile contractuale şi că se impune rezilierea fără alte pretenţii financiare din partea acestuia.
Crişan este însă de altă părere: „Demiterea mea s-a făcut neregulamentar. De aceea am solicitat Comisiei de Recurs anularea deciziei CSL şi plata drepturilor financiare până la data de 30 iunie 2010 când se încheie, de fapt, contractul meu cu Universitatea“. „Este un abuz ce s-a întâmplat până acum şi asta s-a simţit şi din comentariile anterioare ale comisiilor“, a adăugat Fane Crişan, care este decis să meargă până la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne dacă decizia nu-i va fi favorabilă. 

Suma solicitată de Crişan este de 56.000 de euro, dar oficialii Ştiinţei sunt convinşi că dreptatea va fi de partea lor în ambele cazuri, cum s-a întâmplat şi până acum.

Află de pe craiova.adevarul.ro ce decizie a luat Comisia de Recurs în cele două cazuri.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite