Craiova: Mititelu continuă războiul cu Bornescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Mititelu continuă războiul cu Bornescu
Craiova: Mititelu continuă războiul cu Bornescu

După ce a auzit că Mircea Bornescu, portarul aflat în litigiu cu Ştiinţa pentru că vrea să devină liber de contract, se pregăteşte la Pro Rapid, Adrian Mititelu a luat foc.

Preşedintele Universităţii s-a luat şi de George Copos, cel care a găsit o modalitate inedită pentru ca Bornescu să se pregătească în voie, închiriindu-i terenul prin una dintre firmele sale.

 „George (Copos - n.r.) e un om fără onoare, dacă mi-a făcut una ca asta! El şi Bornescu vor suporta consecinţele pentru această abatere gravă de la regulament! Incredibil, a mai folosit şi Ana Holding, adică noi suntem fraieri, nu ne prindem că e vorba despre Rapid, de fapt!“, a spus Mititelu, conform craiovamaxima.ro.
Voi merge luni la UEFA, la FIFA, numai să se facă dreptate şi să fie pedepsiţi cu toţii! Bornescu a fugit de la echipă după ce a luat bani în avans şi acum se plânge că e neplătit!“, a adăugat Adrian Mititelu.

Diferendul dintre Universitatea Craiova şi Mircea Bornescu se va judeca la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF, în şedinţa de pe 4 august.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite