Craiova: Conflict între Ştiinţa şi Rapid pentru Bornescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Conflict între Ştiinţa şi Rapid pentru Bornescu
Craiova: Conflict între Ştiinţa şi Rapid pentru Bornescu

Chiar dacă echipa alb-albastră a câştigat litigiul cu Mircea Bornescu, portarul craiovean a fost văzut antrenându-se din nou cu giuleştenii.

Conducerea Universităţii este decisă să depună memoriu contra Rapidului şi să ceară interzicerea transferurilor pentru echipa de sub Podul Grant. „Hizo şi Manea au greşit vorbind despre portarul nostru şi trebuie să plătească“, a spus Adrian Mititelu pentru craiovamaxima.ro. În schimb, George Copos nu recunoaşte nimic din ceea ce s-a întâmplat: „Nu avem nicio legătură cu Mircea! Mititelu s-a aruncat aiurea în toată povestea asta“.

Avocatul Ştiinţei, Dan Idita, a confirmat, în această dimineaţă, spusele lui Mititelu: „Vom solicita ca Rapid Bucureşti să nu poată să facă transferuri în următoarele două perioade. Mircea nu trebuia să plece deloc de la noi până nu se termina litigiul“.
În urmă cu două zile, Comisia de Recurs a respins solicitarea lui Mircea Bornescu de a deveni liber de contract, iar jucătorul poate fi suspendat 24 de etape. De asemenea, clubul oltean are în plan să ceară despăgubiri de 250.000 de dolari.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite