Bolnavii „trataţi“ în cel mai mare spital din Craiova fără medicamente şi materiale sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul de Urgenţă Craiova a rămas fără medicamente chiar la început de an. De cum sunt internaţi, oamenii primesc reţeta pentru tratament şi sunt îndrumaţi către farmaciile din apropiere. Rafturile spitalului sunt goale, aici nu se mai găseşte nici măcar  leucoplast.

Oamenii susţin că sunt nevoiţi să îşi cumpere medicamentele de care au nevoie. La farmacia spitalului se vede cu ochiul liber că rafturile sunt goale „Am de cumpărat şase medicamente. Am plecat cu ceva de bani de acasă, dar nu cred că îmi ajung dacă mai primesc trei reţete. Nu este normal aşa ceva, dar nu avem ce să facem. Medicii nu sunt vinovaţi, până la urmă sistemul sanitar la noi este la pîmânt “,a  spus o bolnavă.

Conducerea Spitalului Judeţean din Craiova recunoşate că sunt ceva probleme, dar spune că această situaţie se va rezolva imediat după ce se vor face toate comenzile.

CLICK aici pentru GALERIE FOTO

image

Bolnavii cumpără medicamentele de la farmaciile de lângă spital. Încă de la primele ore ale dimineţii este coadă, unii vin alţii pleacă „Am venit aici pentru că ştiu că o să găsesc toate cele patru medicamente pe care le am trecute pe reţetă. Nu este pentru prima dată când ne pun reţeta în braţe şi ne trimit să o cumpărăm. Până la urmă dacă vrem să ne vindecăm facem totul. Ce să mai zic altceva, asta este ţara în care trăim“, a spus Maria Creţan.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite