Craiova: Dănănae stă cinci luni, V. Găman lipseşte cu Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Dănănae stă cinci luni, V. Găman lipseşte cu Bistriţa
Craiova: Dănănae stă cinci luni, V. Găman lipseşte cu Bistriţa

Valerică Găman are întindere şi nu se va forţa introducerea sa în partida cu Gloria Bistriţa. În schimb, Ovidiu Dănănae trebuie operat de urgenţă şi va reveni pe gazon abia anul viitor.

Jucătorii Universităţii au efectuat prima şedinţă de pregătire a zilei în parcul „Nicolae Romanescu“. Antrenorii Daniel Mogoşanu şi Nicolae Ungureanu nu au contat pe serviciile a trei componenţi: Dănănae, Găman şi Baird.
„Diagnosticul lui Găman este întindere. El este incert pentru partida de sâmbătă cu Gloria Bistriţa. Se pregăteşte sub supraveghere“, a declarat doctorul echipei, Claudiu Stamatescu, pentru site-ul oficial al clubului.  Michael Baird resimte dureri la genunchi, însă curând se va pregăti cu coechipierii săi.

Situaţia lui Dănănae este mult mai gravă. În urma unui control efectuat astăzi, la Bucureşti, a reieşit că fundaşul Ovidiu Dănănae va trebui să fie operat urgent în această săptămână, la ligamentele încrucişate, iar pauza pe care o va lua este de cinci luni. În aceste condiţii, componentul Ştiinţei va rata întreg turul de campionat şi se va întoarce în primăvară pe gazon. Dănănae s-a accidentat în meciul naţionalei României în compania celor din Ungaria, scor 1-0. În minutul 38, după un duel cu Dzsudzsak, fundaşul oltean a călcat rău şi a căzut pe gazon.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite